Др.Дерм

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Почистваща Есенция
120 ml Ексфолиращ и обновяващ тоник с АНА киселини oт растителен произход и регенериращ билков ко..
29,90Лв
Серум Морски Перли
50  мл Елегантен серум за лице с комплекс, предотвратяващ стареенето. Добавените Хайвер и Мо..
50,00Лв
Измиваща пяна и пилинг
120 мл. Нова формула за проблемна и акнеична кожа. Премахва замърсяванията, нежно ексфолира и стя..
27,90Лв
Мицеларно почистващо мляко
120 ml Почиства, тонизира и освежава кожата. Съдържа мицеларен комплекс, който абсорбира замърсяв..
26,90Лв
Колагенов Хидрогел
50  мл Революция в грижата за кожата: ефективна алтернатива на инжекциите с колаген или хиал..
29,90Лв
Хидро Магнет Крем
50 ml Интензивен хидратиращ крем, подходящ за всеки кожен тип, включително дразними и чувствителн..
29,30Лв
Себум Стоп Крем
50 мл Крем-флуид със специална формула и лека текстура, подходяща за проблемна кожа. Възстановя..
25,90Лв
Акне Аут Серум
50 мл. Иновативна формула и лека текстура под формата на серум, подходяща за мазна склонна към ак..
26,90Лв
Хиалуронов Серум
50 ml Концентриран серум с 4 вида нискомолекулна хиалуронова киселина, който въздейства моментално и..
29,90Лв

Технологични платформи на DR. DERM PROFESSIONAL

1. Транспортна система, използваща „Ултра тънък молекулярен филм

Молекулярният филм се създава от един или няколко слоя двуфазови молекули, които имат хидрофилна и хидрофобна част и се подреждат в определена характерна форма, наподобяваща сандвич.

В лабораторни условия се създава стабилна структура, като между двата слоя се поставя активната компонента, която е закрепена и защитена в пространството между слоевете.

Така се създава ефективна и постоянна транспортна система, използвана за много активни съставки.

2. Транспортна система използваща Липозоми

Липозомните капсули са натурални транспортни системи, базирани на фосфолипидите и се използват за контролирано и системно пренасяне на активни съставки, Липозомните капсули са аналогични на клетъчните мембрани и преминават безпрепятствено през тях.

Липозомните капсули повишават ефикасността на съставките, намаляват токсичността на някои от тях и  минимизират нежеланите странични ефекти. Осигуряват стабилност и биоактивност на съставките при транспортирането им през кожните слоеве.

Как да почистваме кожата на лицето си?

Стъпка 1:  Дегримиране на очите: Ако имате грим на очите, особено спирала, започнете оттук, навлажнете два памучни тампона с вода и поставете 1 грахово зърно от тоалетното мляко, гела, или ако ползвате мицеларна вода само от нея. Важно: Поставете навлажнените тампони върху очите и бройте до 20. Дайте време на почистващите агенти да разтворят грима без излишно търкане и дразнение.

Стъпка 2: Измиване, дегримиране и почистване на лицето, шията и деколтето. Поставете щедро количество от продукта – гел, тоалетно мляко, почистващ крем. Леко масажирайте все едно нанасяте крем, оставете и бройте до 5. Дайте време на почистващите агенти да разтворят грима без излишно търкане и дразнение. Изплакнете обилно с вода, ако желаете използвайте мека гъбка, или си помогнете с влажни памучни тампони, но непременно завършете с обилно количество хладка до топла вода.

Често допускани грешки:

Стъпка 3: Тоник, Лосиони, Цветна Вода, Мицеларна вода – завършек на почистването в дълбочина. Нанесете на тампон или впръскайте (използвайте само продукти, които не дразнят очите), подсушете кожата със салфетка.

* Често допускана грешка:

Да не се подсушава кожата след стъпките с измиване или тоник, което всъщност може да доведе до дехидратиране. Никога не нанасяйте крем/серум/маска без да сте подсушили идеално и нежно кожата!

Стъпка 4: Пилинг – ексфолиране е задължителна фаза. Ексфолирайте 1 до 2 пъти седмично, но според типа кожа, за да поддържате нормалния клетъчен обмен и да осовобождавате кожата от ненужните клетки, изпълнили защитните си функции. Да предотвратите разширяването на порите и да въздествате на повърхностния слой с всички видими дефекти-петна. И най-сухите кожи се нуждаят от редовно ексфолиране, но с меки фини продукти като Re-action 10% natural. Той е едниственият ми познат фруктов мек пилинг за сухи и чувствителни кожи – не дразни и не води до зачервявания. Използвайте фруктови несинтетични пилинг продукти, за да въздействате и в дълбочина, и в дългосрочен аспект. Така удължавате регенерирането на клетките и клетъчното дишане. Пилингът с фруктови киселини подмладява, но това не се отнася за синтетично получени киселини!

Модерният и препоръчван начин е пилинг от 1 до 2 пъти седмично, с гел без механични ексфолиращи частици, с био фруктови натурални киселини. Такива киселини можете да използвате целогодишно, защото за разлика от синтетичните, те ексфолират фино и нежно, но в същото време видимо обновяват повърхностния слой без да нарушават функцията на клетките, произвеждащи меланин. Ако продуктът е 3 в 1 – дегримиращ, измиващ и тоник едновременно прилагайте продукта по начина като в стъпка 1, 2 и 3.

Всички права запазени.
Професионална козметика онлайн © 2018